Verslag weekend weg De Rijp Mama Vita Haarlem (Copy)

In het weekend van vrijdag 10 juni t/m maandag 13 juni mochten we met een aantal moeders van MamaVita Haarlem er even tussenuit. Er was een mooie en ruime vakantiewoning geboekt op Europarcs in De Rijp.

Het vinden van het park en de woning was wel een kleine uitdaging, maar eenmaal daar kon de ontspanning beginnen. Wat een bijzondere vrouwen heb ik dat weekend nog beter mogen leren kennen. Ik voelde mij verbonden met iedereen en in combinatie met de ongedwongen sfeer kwamen de mooiste gesprekken tot stand. Verder konden we er ook op uit. Maar het motto was: Niks moest en alles mocht.

Dus heerlijk samen gewandeld en de Rijp bewonderd (en natuurlijk een ijsje gegeten), boodschappen gedaan, gekookt, afgewassen en gekletst totdat onze oren er bijna vanaf vielen. Toen ik even een heerlijk momentje voor mijzelf had ging een groot deel van de groep een eindje varen in een elektrische sloep. Ik had het hele weekend echt het gevoel er even tussenuit te zijn. Het weer deed ook z’n best waardoor we heerlijk met z’n allen buiten konden gourmetten.

Wat een gezelligheid! Dat de mieren in de ochtend van de tweede dag een pot honing en onze voorraadkast hadden gevonden, mocht de pret gelukkig niet drukken. Ook al was is vaak van de vroege ochtend tot de late avond op, toch voelde ik mij wonderlijk genoeg fris en opgewekt.

Met een glimlach op mijn gezicht gingen op maandag de tassen en het gourmetstel weer in de auto en had ik het gevoel de wereld weer even aan te kunnen. Dank jullie wel liever MamaVita vriendinnen!

Kathy