Pilot bijeenkomst Mama Vita Zeewolde 1 maart 2016

foto regio Oosterbeek
foto regio Oosterbeek

PILOT BIJEENKOMST REGIO FLEVOLAND (ZEEWOLDE) Hierbij nodigen we alle moeders van kinderen met autisme uit om deel te nemen aan een pilot bijeenkomst van de Stichting Mama Vita.  Mama Vita biedt steun aan moeders van alle leeftijden, verschillende culturele achtergronden en met verschillende hulpvragen. De visie van de Stichting Mama Vita is “ moeders ondersteunen om weer in hun eigen kracht te komen staan en weer zelfvoorzienend te zijn”.  Dit doen we door middel van het organiseren van maandelijkse koffie ochtenden/avonden voor moeders. Hierbij gaat het om het uitwisselen van ervaringen, tips geven en krijgen en samen wijzer worden. Daarnaast willen we lezingen en workshops geven rondom thema’s die moeders zelf voor kunnen dragen.

Bijeenkomst dinsdagavond 1 maart 2016:   Agenda:   19.30 – 21.30 uur

Programma

19.30 – 20.00 uur                            Inloop

20.00 – 20.15 uur                            Introductie Mama Vita

20.15 – 21.30 uur                            Kennismaking en delen eigen verhaal / Wat is de behoefte van de moeders en benodigheden?

21.30  - 21.30 uur                             Napraten

Locatie : 

OBS De Wetering Adres: De Verbeelding 27,   Zeewolde

Aanmelding:

Aanmelden kan via de regiomoeders Neeltje Brinker-Vorstenbosch, Inez Revet en Rianne Lewinsky via email: rianne_lewinsky@yahoo.com

Kijk voor meer info over Mama Vita op http://www.stichtingmamavita.nl