Zichtbaar onzichtbaar boek van Linda Lubach

Al een tijdje liep Linda Lubach- de wit met de gedachte om een boek te schrijven. Het is een ervaringsverhaal over autisme in haar gezin. Na een jarenlange zoektocht kwam er eindelijk een diagnose die bevestigde wat ze al die tijd al stiekem had gedacht. Nicky was al die tijd Zichtbaar Onzichtbaar.
De dochter van Linda Lubach- de Wit heeft autisme. In dit boek heeft Linda haar ervaringsverhaal opgeschreven. De verschillende emoties die hierbij aan bod komen, passeren allemaal de revue: dankbaarheid en blijdschap, maar ook verdriet en onzekerheid. Zichtbaar Onzichtbaar biedt hiermee een herkenbaar verhaal voor ouders die ook een kind met autisme hebben, en die wellicht met hun handen in het haar zitten. De strijd in het hoofd wordt treffend verwoord in het boek. Zichtbaar Onzichtbaar is een autisme boek, waarin omgaan met kinderen met autisme op een positieve manier beschreven wordt.
IK OMARM AUTISME! JIJ TOCH OOK?
De armbandjes van Zichtbaar Onzichtbaar staan symbool voor autisme. Linda Lubach: "Na het uitkomen van mijn boek Zichtbaar Onzichtbaar ben ik gaan nadenken wat ik nog meer kon gaan doen voor iedereen die met autisme te maken heeft, en hoe we meer steun, herkenning en begrip kunnen gaan creëeren. Laten we met z'n allen het onzichtbare zichtbaar maken! Daarnaast steun je met deze aankoop het AutismeFonds. Het AutismeFonds is opgericht en gelieerd aan de NVA (Nederlandse Vereniging Autisme). Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd."
De verkoopprijs is €2,99 per stuk en 2 armbandjes voor €5,- excl. verzendkosten.
(Gratis verzending bij €10,-)
Stuur een email naar L.dewit47@gmail.com met daarin je bestelling en NAW gegevens en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.