Nieuwe regio Ronde Venen: eerste bijeenkomst

Op 24 januari jl. was de aftrap van de eerste bijeenkomst in de regio Ronde Venen. Regiomoeder Charlotte Meynen heeft eind september 2016 de 1e prijs gewonnen voor het geven van een pitch bij de Gemeente Ronde Venen. Charlotte heeft haar verhaal gedaan en aangegeven dat er niets te vinden is op het gebied van Autisme.

Momenteel zijn er b.v. geen speciale sportclubs voor jongeren met ASS en gaat nu in samenwerking met de stichting Tympaan-de Baat elke maand bijeenkomsten organiseren en in gesprek met de Gemeente over de behoeften van de kinderen en ouders. Er zijn al veel moeders op de eerste bijeenkomst afgekomen waarbij het eigen verhaal en behoefte centraal stonden. Een aantal moeders konden helaas niet komen vanwege de open avond op middelbare school maar zijn natuurlijk de volgende keer van harte welkom!

Dinsdag 21 maart organiseert de regio Ronde Venen een officiële openingsavond bij de Broedplaats in Vinkeveen waarbij ook de instanties en medewerkers van de Gemeente worden uitgenodigd voor het symposium.