Lezingen & infomarkt Alphen ad Rijn 2 april 2016

infomarkt Alphen ad Rijn 2 april 2016 Lezingen, workshops & informatiemarkt Een dag voor iedereen die te maken heeft met autisme of meer te weten wil komen over leven met autisme. Als samenwerkende organisaties en verenigingen vinden we het belangrijk om autisme onder de aandacht te brengen van de mensen in Alphen aan den Rijn en omgeving. We willen graag kennis en ervaringen over het leven met autisme verzamelen, delen en met elkaar uitwisselen. Deze informatie dag is voor iedereen die te maken heeft met autisme, maar ook voor iedereen die wel eens meer wil weten over autisme en hoe het is om met autisme te leven. Want leven met Autisme is Topsport.

Tijdens deze informatiedag zijn er diverse lezingen en workshops over hoe het is om te leven met autisme. Deze lezingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen en professionals. Hiernaast is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties en verenigingen zich presenteren.

Bezoekersinformatie:

De toegang is vrij, Aanmelden is niet nodig, Er is een rustruimte en ontmoetingsruimte aanwezig

Koffie thee en fris kunnen worden gekocht in het Wijkcentrum Kijk voor meer informatie over deze dag op de CJG-website.

Voor verdere informatie: Marjonneke de Bas – mdebas@ggdhm.nl (ook voor het reserveren van tafels op de infomarkt) Frieda Verhage - frieda@centrum2play.nl

Programma 10.00-10.45  11.00-12.00  13.30-14.15  14.30-15.30

Jantien van Dijk NVAontmoetingsruimte

Frieda Verhage Brainblocks

Natasja Hoogerheide MCDD

Jolanda Deppe Smaken verschillen

Anneke Groot Boek: Hou vast

Barbara de Leeuw Prikkelverwerking

Sigrid Landman Autisme in het gezin

Marian Bruijnzeels Pesten

Sigrid Landman Autisme in het gezin