STEUN MOEDERS VAN KINDEREN MET AUTISME

steun moeders van kinderen met autisme geef nl aktie

  • Looptijd: van 5 januari 2015 tot 31 maart 2015

DONEER NU  zie website geef.nl

http://www.geef.nl/actie/steun-moeders-van-kinderen-met-autisme/#.VKpcsPmG9qU

Steun moeders van kinderen met autisme

Moeders van kinderen met autisme hebben het zwaar. Hoe creëer ik een gelukkig leven voor mijn kind? Hoe houd ik de sfeer thuis goed? Hoe bereid ik mijn kind voor op de maatschappij? Het is slechts een greep uit de vragen waar deze moeders keer op keer tegenaan lopen. Vaak kunnen de kinderen niet naar school en moeten de moeders gedwongen hun baan opzeggen. Isolatie dreigt en adequate hulp is in veel gevallen niet voorhanden. Aan al deze moeders wil Mama Vita trainingen en coaching aanbieden. Daarnaast willen we de moeders van kennis voorzien om beter hun weg te vinden in de jeugdzorg en het onderwijs. Uw donatie heeft Mama Vita hard nodig om deze moeders te kunnen supporten. Zo kunnen de moeders, met uw hulp, de ondersteuning bieden die hard nodig is voor hun kinderen.

Mama Vita

Mama Vita logoMama Vita is een steungroep/platform voor moeders van kinderen met autisme. Door moeders voor moeders met moeders. Omdat we door verbinden sterker worden en meer weten kunnen we de verantwoordelijkheid voor onze kinderen met autisme aan. Als moeders in hun kracht staan kunnen de kinderen gezien en gehoord worden en krijgen ze een eerlijke kans. Vanwege de uitdagingen van deze kinderen, die diep doordringen op elke gebied van de ontwikkeling, is het belangrijk dat ze krachtige ouders/moeders hebben.  lees meer..

Saskia Buma

Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Mama Vita krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Mama Vita zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.