Landelijke dag 2015

Landelijke dag 2015

Zaterdag 30 mei jl. hebben wij weer genoten van de 4e editie van de Landelijke Dag Mama Vita in Amersfoort.

De dag begon iets later door de verkeersproblemen op de A1 en werkzaamheden aan het spoor. Daarom hebben wij Gijs Horvers ingezet om met de deur in huis te vallen. Er zijn moeders die Gijs vaker hebben meegemaakt maar hij blijft een bron van erkenning en inspiratie voor iedereen. Daarna begon Saskia Buma met het voorwoord en heeft ze uitgelegd dat miv 1 maart 2015 zij niet meer werkzaam is als directeur van Mama Vita. Saskia wil graag terug naar de basis en verbinden met de moeders en gaat dat doen als trainer en coach voor alle moeders. Regiomoeder Suzanne Roos heeft Saskia bedankt voor het opzetten van de Stichting Mama Vita en kreeg namens bestuurslid Eugenia Mangana een mooie ketting uitgereikt.
Het was een overvol programma met uitleg van de Qigong Sensory Therapie door Sabine Baeyens, een super leuke lezing door Jasper Wagteveld, een lezing door Nevin Say ism Anneke Groot Stichting Horison, persoonlijke en ontroerende verhalen door blog moeders Myranda Smeelen en Marie-Jose vd Vegt, een workshop sing-a-long met Fulco Ooijevaar en als afsluiting gaf Saskia Buma samen met trainer Herman Cornet een mooie en indrukwekkende workshop Superwoman!
Tijdens de pauzes was er de mogelijkheid om stands te bezoeken op de informatiemarkt onder het genot van een goed verzorgde lunch door congrescentrum Connexionpoint. De dag is in beeld gebracht door onze filmmaakster Ellen Alinda-Verhoef en onze fotografe Linde Brinckhorst. De foto’s van Linde komen te staan op de facebook pagina van Mama Vita en iedereen kan dan zijn eigen foto’s er uit halen. Het is ook mogelijk om op verzoek extra foto’s aan te vragen bij Linde via Claudette Nouris.
Wij mogen met recht trots zijn op deze mooie, inspirerende, gezellige, ontspannende en informatieve dag die mogelijk gemaakt is door de enthousiaste inzet van alle moeders en standhouders. Dank jullie wel en tot de volgende keer!

STANDHOUDERS ZORGMARKT

Stichting NVA/Balans
Unieke Moeders
Per Saldo (PGB)
Pubermind
Webchair
Muisje Sensitief
Squease ltd Eindhoven
Zebra project (UMC Utrecht)
Geef me de 5 academie
IQ Coaches
Capito wonen
Leo Kannerhuis
LINKX-APP
Autorijschool Blik op Autisme
Praktische Autisme “inzicht in Autisme” Barbara de Leeuw
Auticoach Frankrijk Irene ten Broecke
ACIC Hilversum
Qigong Sensory Therapie
Stichting JERA Ouder en Kind
GAME-N-FIT
ABA Centrum Woerden
LIVE LOVE LIFE community Saskia Buma