PAS Nederland contactdagen Haarlem en Alkmaar 25 juli 2015

PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) is een onafhankelijke landelijke vereniging voor en door normaal- tot hoogbegaafde volwassenen (vanaf 18 jaar) met een stoornis uit het autisme spectrum die diverse activiteiten organiseert voor deze doelgroep.
Één van deze activiteiten zijn de landelijke contactdagen waarop volwassenen met een autisme spectrum stoornis op een gezellige en informele manier in contact kunnen komen met lotgenoten. Deze contactdagen worden meerdere malen per jaar op diverse plaatsen in heel Nederland gehouden en worden bezocht door mensen van verschillende leeftijden variërend van 18 t/m 65+ uit zowel de regio als andere delen van het land.
In vervolg op de succesvolle voorgaande contactdagen in Alkmaar gehouden vanaf 2007 en die in Haarlem gehouden vanaf 2012 informeer ik u over de contactdag Haarlem op 25 juli 2015, welke ik organiseer met een mede-organisator. De locatie is pASSant (Spaarnwouderstraat 130, 2011 AH  Haarlem) en beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur.
Bijgaand treft u een informatieposter/flyer aan (in Word en PDF formaat) met meer informatie over de contactdag Alkmaar op zaterdag 25 juli 2015. Wij vragen u om cliënten en/of kennissen met een vorm van autisme op de hoogte te brengen van deze contactdag, de informatieposter op een eventueel prikbord in een wachtkamer (of andere openbare ruimte) op te hangen, deze informatie in een eventuele website, agenda of nieuwsbrief te vermelden en deze mail met bijlagen door te sturen naar geïnteresseerden en (andere) instellingen, woongroepengroepen en/of afdelingen in Noord-Holland die met autisme te maken hebben.
Voor meer informatie over PAS en de activiteiten die deze vereniging verzorgt verwijs ik u naar onze website: http://www.pasnederland.nl.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over de contactdag Alkmaar of Haarlem dan kunt u E-mailen via onze website:
Voor vragen over andere contactdagen of vragen over de contactdagen in het algemeen dan kunt u E-mailen naar: contactdagen@pasnederland.nl.
De hierop volgende PAS contactdag in Noord-Holland zal plaatsvinden op 7 november 2015 (Alkmaar).
Wijzigingen voorbehouden. Kijk op de website voor de meest actuele informatie. Het volledige overzicht van alle landelijke PAS contactdagen kunt u vinden op de contactdagenpagina van onze website:
Met vriendelijke groet,
Marcel van Dasselaar
Organisator en gastheer PAS contactdagen Alkmaar en Haarlem