Back to All Events

Mama Vita Zeewolde


  • 55 Atalanta Zeewolde, FL, 3892 EB Netherlands (map)

Workshop Bach Bloesem Remedies

Op dinsdag 22 november 2016 willen we jullie graag d.m.v. een workshop kennis laten maken met de Bach bloesem remedies. Ik (Inez) gebruik de remedies regelmatig en als Bach bloesem consulent stel ik flesjes samen voor zowel mens als dier. Het lijkt me super leuk om mijn positieve ervaringen met jullie te delen.

Tijdens de workshop ga ik jullie o.a. vertellen wat Bach bloesems zijn, waar ze vandaan komen, hoe je ze evt. zelf toe kunt passen en vooral ook hoe ze kunnen ondersteunen.

Hieronder vind je wat beknopte informatie en voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn site. www.praktijkinezrevet.nl Als je graag meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op.

Wat zijn Bach Bloesems?

Bach Bloesem Remedies zijn natuurlijke remedies die afkomstig zijn van de bloesems van bloemen, planten en bomen. Ze zijn puur, hebben geen bijwerkingen, ze mogen naast alle medicijnen worden ingenomen en ze zijn helend voor zowel mens als dier. Er zijn 38 verschillende soorten. Daarnaast is er de eerste hulpremedie, Rescue Remedy.

Wat doen de remedies?

De remedies ondersteunen in het leven van alledag. Ze helpen je om op een natuurlijke wijze in balans te komen. Ze bestrijden geen symptomen, maar werken op zielsniveau en pakken laagje voor laagje blokkades aan. Je kunt ze o.a. inzetten bij stress, depressie, verdriet, niet lekker in je vel zitten, malende gedachten, faalangst, enz..

Het duurt nog even, maar ik heb er zin en nodig jullie van harte uit. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.00.  Graag even laten weten of je wilt/kunt komen……  Dit kan via mijn email, info@praktijkinezrevet.nl

Adres; Atalanta 55
tel. 036-5226165

 

Hartelijke groetjes,
Inez

Earlier Event: December 1
Mama Vita Alphen a/d Rijn
Later Event: December 17
Mama Vita Utrecht