Back to All Events

Mama Vita Amsterdam

  • van der Valk 1 Verlengde Stellingweg Oostzaan, NH, 1511 MA Netherlands (map)

Diner en workshop Insights Discovery

Introductieworkshop Insights Discovery en autisme: snuffelen aan communicatiemogelijkheden voor moeders van kinderen met autisme: voor jezelf en /of voor je kind.

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit. Het helpt je om jezelf beter te begrijpen. Je krijgt handvatten om de relatie en de samenwerking met anderen op een hoger plan te brengen. Dat geldt zowel in één op één relaties als in het functioneren van teams. De ‘kleurentaal’ van Insights Discovery® maakt het mogelijk om, zonder diepgaande studie, met anderen in je organisatie op een productieve manier te spreken over onderlinge verschillen.

Workshop Insights Discovery en diner vd Valk Oostzaan/A'dam

In de maand mei gaan wij een activiteit binnen doen maar gaan wij wel naar een andere locatie. Op woensdagavond 29 mei a.s. gaan wij eerst starten met een 3-gangen diner (bij vd Valk in Oostzaan/Amsterdam. Daarna gaan wij interactief aan de slag met de workshop Insights Discovery met Monique van Eijkelenburg.

Start diner        van 18.00 uur t/m 19.30 uur

Start workshop van 19.30 uur t/m 21.30 uur

Locatie =https://www.hoteloostzaan-amsterdam.nl/?utm_campaign=gmb-oza

Wij mogen deze activiteiten GRATIS aanbieden aan onze Mama Vita leden. Omdat ik vroegtijdig moet reserveren hoor ik graag of je komt? Aanmelden via mailadres amsterdam@mamavita.nl

Earlier Event: May 26
Mama Vita Utrecht
Later Event: May 29
Mama Vita Groningen